Bokningsvillkor

Avboka senast 24 timmar innan din bokade tid.
Utesluten tid debiteras.
Avbokning sker via onlinebokningen alt. ring till ina.h Studio på 0760304046.

Vi har alla ett unikt hår. Pris och behandlingstid beror på dina förutsättningar som hårtyp och längd. Jag vill i allra största mån genom onlinebokningen ge dig ett fast pris utefter dina förutsättningar. Följ stegen i behandlingsmenyn och du kommer få ett uppskattat pris.

Du som kund ansvarar över att boka rätt behandling för dina önskemål. Har du frågor om ditt hår eller är osäker på vilken behandling du ska välja, ring till Studion på 0760304046 eller maila på hej@inah.se.

Har du som kund bokat "fel" behandling så blir du informerad på plats och vi tillsammans konsulterar fram vad ni hinner göra på den tid som är bokad.

När du kommer till din bokade tid har du som kund ansvar över att håret är rent och fritt från torrschampo, utväxtsprayer etc. då detta kan påverka håret vid färgbehandlingar och ge ett oönskat resultat.

Du som kund har ansvar över att informera om eventuella allergier, överkänslighet, användande av sprayblonde, egen brunn etc. Detta för att kunna göra en så rättvis bedömning av hårets kvalité och undvika eventuella kemiska reaktioner som kan påverka ditt hår och hårbotten.

Det används alltid så skonsamma preparat och produkter som möjligt för att nå önskat resultat utan att tumma på hårets kvalité. Alla kemiska behandlingar sker på kundens ansvar.

Efter din behandling.
För att garanti ska ges på din behandling så ansvarar du som kund för att använda rekommenderade frisörprodukter och den eftervård som krävs för att hålla önskat resultat.

Reklamation på tjänst ska göras inom två veckor efter ditt besök. Strävan efter att alla kunder ska vara 100% nöjda är av stor vikt, därav läggs extra tid på konsultation och det är viktigt att du som kund är öppen med din hårhistoria.